Voorstelling

Dierenarts Inès Van Crombruggen

Inès Van Crombruggen

Dierenarts Van Crombruggen behaalde haar diploma in 2004 aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke (Gent).
Na haar studies bleef ze nog één jaar actief aan de universitaire dierenkliniek bij de vakgroep voortplanting en verloskunde. Nadien verhuisde ze naar Sint-truiden om er met haar collega en latere echtgenoot Karlo Van Rompaey de dierenartsenpraktijk De Kabei uit te bouwen.
Hier doet ze momenteel de consultaties van de kleine huisdieren. Voor de jaarlijkse vaccinaties, voedingsadvies en gezondheidsproblemen van uw troeteldier kan je bij haar terecht.
Daarnaast werkt dierenarts Van Crombruggen ook voor het dierenasiel in Sint-truiden.
Gezien haar vroegere sportbeoefening met paarden (dressuur) werkt ze ook graag met deze dieren. Mensen met een hobby- of recreatiepaard, een pony of ezel worden door dierenarts Van Crombruggen met raad en daad bijgestaan.

Dierenarts Karlo Van Rompaey

Karlo Van Rompaey

Dierenarts Van Rompaey studeerde in 2004 af als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke (Gent).

Onmiddellijk na zijn studies startte hij een algemene dierenartspraktijk in Sint-truiden. Deze is ondertussen uitgegroeid tot een bloeiende praktijk. Dit werd verwezenlijkt samen met collega en echtgenote Van Crombruggen.

Tegenwoordig is dierenarts Van Rompaey voornamelijk actief in de sector van de grote huisdieren (herkauwers) en met de geneeskunde van vogels. In het bijzonder met zijn grote passie: duiven.

Daarnaast doet hij ook, samen met collega Van Crombruggen, de chirurgische ingrepen bij de kleine huisdieren (honden, katten…).